Pilgaard Publishing

Enkefruens Kat og andre Humoresker
Enkefruens Kat og andre Humoresker (1896) af Otto M. Møller En række finurlige, befriende og morsomme historier om kærligheden og livets gang.

Enkefruens Kat: Oberst v. Jessen er gået på pension, og mens han nyder sit otium, får han et par logerende, en enkefrue og hendes datter og deres sorte kat. Obersten er dødsens bange for katte, så han må have sønnen til hjælp med at slippe af med den og de to damer.
Onkels Triumf: Karl og Annette har kendt hinanden som børn, og da de mødes igen som voksne efter nogle år, har Karls onkel og Annettes far planer om at de to unge mennesker skal giftes. Karl og Annette har imidlertid andre planer.
Svineheld: Caspersen har købt en gris til opfodring og slagtning. En langbenet, underlig tingest, der skaber en masse ballade.
Romersk Massage: En ung læge overtager en lægepraksis for sommeren, mens vennen er på rejse. På egnen er også hypokonderen Fru Villadsen, som tyrannisere familien og omgivelserne, og den unge læge beslutter sig for at ”kurere” hende.
Poste restante: En ung kvinde skal mødes med én hun har skrevet med via en kontaktannonce, men det går ikke helt efter planen.
Forfatter: Otto Martin Møller
Udgivelsesår: 2024 (1. udgave: 1896)
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-85221-18-6 (pdf)
978-87-85221-19-3 (ePub)
Sideantal: 97
Pris: kr. 0,00


Download eBogen her (gratis):