Pilgaard Publishing

Fortællinger for Børn
Fortællinger for Børn (1894) af Signe Lundstein Samling af noveller for børn.

Jørgen og Aage: Jørgen og Aage er et par raske drenge, omend Jørgen måske er lidt for rask... især omkring skoldhed sagosuppe.
Skovalferne: Skovalferne der bor i blomsterne bliver hjemløse, når blomsterne plukkes. Det er ikke noget problem at finde et nyt hjem, når der blot plukkes en buket, men hvad sker der, når der hamstres?
Bedstemoders gule Rose: Da bedstemoder har fødselsdag, får hun en gul rose af børnebørnene. En rose, der bringer glade minder.
En slem, lille Trold: Anton er en glad dreng, der er tilfreds med de små glæder dagen kan bringe. Lige til han ser det flotte, dyre legetøj man kan få, og en lille trold kaldet Misfornøjelse tager bo i ham.
Ellen fra Vestenbæk: Den lille pige Agnes bor i et fint hjem, men er lidt ensom, fordi der ikke er nogle jævnaldrende børn at lege med. Men så en dag dukker den lille fattige og forældreløse pige Ellen fra Vestenbæk op.
Peters Drøm: Drengen Peter har mistet sin mor og faderen er på rejse, da Peter slår hovedet og mister bevidstheden. Da han vågner, står nissen i hans seng og vil tage Peter med på en tur.
Forfatter: Signe Lundstein
Udgivelsesår: 2024 (1. udgave: 1894)
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-85221-06-3 (pdf)
978-87-85221-07-0 (ePub)
Sideantal: 51
Pris: kr. 0,00


Download eBogen her (gratis):