Pilgaard Publishing

Juleroserne
og andre fortællinger


Juleroserne og andre fortællinger (2024) af Jenny Blicher-Clausen Jenny Blicher-Clausen skrev en række noveller og digte, som aldrig blev udgivet på bogform. Dette er en samling af meget forskellige noveller, som ikke tidligere har været udgivet på bogform. En del af novellerne blev oprindeligt udgivet under pseudonymet John Bentsen.

Et Bryllup: En lille syerske skal lave bryllupkjolen, til pigen der skal giftes med manden som syersken elsker.
En Aften i en Kunstners Liv: En sidste aften og et sidste farvel for to gamle venner, der elskede hinanden i ungdommen, og i alderdommen med.
Præsten og hans Datter: Den unge Asta bliver sent til København, hvor hun deltager i selskabslivet. Men livet kan være både hårdt og skånselsløst, og uforberedt på dette, får Asta en hård medfart, som kommer til at ændre hendes liv.
Juleroserne: En ung mand bliver inviteret med sin kollega og gode ven hjem på juleferie. Her møder han vennens søster, der lever og ånder for sin bøger og sin kunst, og hans liv bliver for evigt forandret.
Da Syrenerne blomstrede: Livet er kort, og lykken kan være endnu kortere, og en ung kone står pludselig tilbage med tre børn, som ikke er hendes egne.
Brudefølget drager forbi: I de norske fjelde, finder en ung, trist student glæden igen.
Gamle Jons Ven: En dreng knytter et venskabsbånd til en gammel hjemløs ved navn Jon og denne ven, musen Vims.
Forfatter: Jenny Blicher-Clausen
Udgivelsesår: 2024
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-85221-20-9 (pdf)
978-87-85221-21-6 (ePub)
Sideantal: 70
Pris: kr. 0,00


Download eBogen her (gratis):