Pilgaard Publishing

Et Eventyr i Juleferien
og andre Fortællinger


Et Eventyr i Juleferien (1915) af Ingeborg Vollquartz Samling af noveller for børn.

Et Eventyr i Juleferien: Ejnar Gundberg skal holde juleferie hos kammeraten Poul Markman, og da der går rygter om at der er tyve på spil i området, beslutter de to drenge sig for at prøve at fange tyvene, hvis de skulle dukke op på gården.
Forbuden Frugt: Unge Verner ved han ikke må ryge, men da han kommer i besiddelse af en cigar, bliver fristelsen alligevel for stor.
Bedstemoders Julegave: Bedstemorder skal have hjælp til at udvælge børnebørnenes julegaver, og til dette får hun hjælp af børnebørnene. Men havesyge og misundelse kan godt give lidt besvær med at vælge den rigtige gave, som modtageren ønsker sig.
En Fotografering med Forhindringer: De to små drenge Baby og Store-Broder bor i Vestindien med familien. Vanen tro, skal der sendes et billede af dem hjem til familien i Danmark til jul. En simpel opgave, der godt kan være lidt udfordrende med to små drenge.
Den ærligste Dreng i Skolen: Ejnar er en dygtig og ærlig dreng, med gode karakterer, mens Jakob er doven og får dårlige karakterer. De dårlige karakterer betyder imidlertid at Jakob får nogle frygtelige prygl, så for at hjælpe ham med ikke at få så mange prygl, hjælper Ejnar ham med lidt snyd med karaktererne. Men er det nu også en god idé?
Et Eventyr på St. Thomas: På St. Thomas bor brødrene Willy og Georg, et par raske drenge med hjertet på rette sted. Da cirkus en dag skal komme til øen, er de helt vilde for at komme til at se forestillingen, men, er cirkus nu også så god en oplevelse?
Forfatter: Ingeborg Vollquartz
Udgivelsesår: 2024 (1. udgave: 1915)
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-85221-04-9 (pdf)
978-87-85221-05-6 (ePub)
Sideantal: 69
Pris: kr. 0,00


Download eBogen her (gratis):