Pilgaard Publishing

Med Flyveekspressen. Fortællinger og Eventyr
Med Flyveekspressen. Fortællinger og Eventyr (1939) af Arthur Christensen Novellesamling af blandet karakter, hvor forfatteren bl.a. med bid og vid tager samtiden i Europa under kærlig behandling.

Med Flyveekspressen. En afgansk rigmand tager på oplevelsestur i Europa under den opblomstrende facisme i Italien og Tyskland.
En Vision. En journalist har en lettere skræmmende vision om Danmark omkring 2060-2080.
Da der skulle holdes Folkeafstemning på Sindssygehospitalet. Der skal afholdes folkeafstemning, og politikerne har taget en beslutning om, at de sindssyge også skal gøre deres borgerpligt.
Løgnedetektoren W. 2. En opfinder laver en løgnedetektor der opfanger løgne via ændringer i personens tale. Politikerne er ikke begejstret for dette.
Den store Troldmand Koko. De hvide som forlod Soløen vender tilbage med deres krigsmateriel og vil underlægge sig øens nuværende beboere. Men troldmanden Koko har et hemmeligt våben.
Narren. En nar tager et blik på verden anno 1939.
Fyret. En allegori om forblændelse og om at tie, hvis man ved noget.
Fiskeren og hans Kone. En genfortælling af Grimms eventyr Konen i muddergrøften.
Jules Martins Eventyr. Den ungen digter og romanforfatter Jules Martin tager til Pompeji for første gang i sit liv, for at opleve de steder han har beskrevet i sine digte og historier. Men har han været der før, i et tidligere liv?Forfatter: Arthur Christensen
Udgivelsesår: 2020 (1. udgave: 1939)
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-93997-32-5 (pdf)
978-87-93997-33-2 (ePub)
Sideantal: 89
Pris: kr. 0,00


Download eBogen her (gratis):


Reviews:
- Goodreads rating og anmeldelser
- LibraryThing rating og anmeldelser