Pilgaard Publishing

Dybets Orm og andre fortællinger
Dybets Orm og andre fortællinger (2024) af Aage Herman von Kohl Aage Herman von Kohl skrev en række romaner, noveller og skuespil, hvor kun en begrænset del blev samlet og udgivet i bogform. Resten endte som løse noveller, mangelfulde bibliografiske noter og grynede mikrofilm/scanninger som har gjort det svært at få overblik over Kohls fulde forfatterskab og adgang til at læse det hele.

Dette er den første samling af historier af Aage Herman von Kohl, der er gravet frem af fortidens dynger af glemt litteratur fra forfatteren.

Dybets Orm. Under den russiske-japanske krig bliver et skib sænket. Fanget i en luftlomme, med begrænset ilt, befinder sig to mænd, der skal forsøge at overleve og redde sig selv.
Professor Nitobe's Våbendåd. Under den russiske-japanske krig melder den gamle professor Nitobe sig som soldat. Hans egne sønner er døde og eleverne på skolen tænker kun på krigen, så han beslutter sig for selv at blive soldat og gøre sit til at få afsluttet krigen.
Bålet. Fru Anna er operasanger på et teater, hvor stykket de opfører involverer en ring af ild, som hun skal igennem. Hverken hun eller manden Karl er rigtig trygge ved dette. Stykket har været opført flere gange, uden problemer, men kan det fortsætte, uden at der sker noget?
Den berømte Fus's Søn. Drengen Mitsuti stikker af fra underofficerskolen, hvor han bor, for at opnå hæder og ære som soldat. Han gemmer sig på en torpedobåd, lige før båden stævner ud for at deltage i den russiske-japanske krig.
Sfærernes melodi. Det skulle egentlig have været en selvmordsmission, men verden set fra oven, kan give et helt nyt syn på meningen med livet.
Den unge fru Ella-Louise. Charles og Otto har været venner fra barnsben, men da Otto gifter sig med den skønne Ella-Louise, og hun og Charles kort efter forelsker sig, er kursen sat mod katastrofen.


Forfatter: Aage Herman von Kohl
Udgivelsesår: 2024 (1. udgave: 2024)
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-94278-96-6 (pdf)
978-87-94278-97-3 (ePub)
Sideantal: 140
Pris: kr. 0,00


Download eBogen her (gratis):