Pilgaard Publishing

Hendes Hævn og andre fortællinger
Hendes Hævn og andre fortællinger (2021) af Tora Randal Tora Randal var en produktiv forfatter i første halvdel af 1900-tallet, der skrev en række noveller med især stærke og handlekraftige kvinder i hovedrollerne. Novellerne blev udgivet i den tids blade og magasiner, men blev aldrig samlet og udgivet i bogform. Dette er den første af en række samlinger af disse noveller:

Hvad Villaen gemte. I en villa, der har stået tom i årevis, kommer der pludselig beboere. Men hvad er deres hemmelighed, for der er tydeligvis noget galt med husets frue.
En Lektion. Detektiven Claire jager en international juveltyv, men det går ikke helt som forventet.
Et kritisk Øjeblik. Pianistinden Irene holder ferie på et pensionat, hvor hun møder den flotte Mr. Carryl. Men der er noget trist over Mr. Carryl. Som om han plages af en dyb sorg. Hvad er hans hemmelighed?
Kunstnerkald og Barndomshjem. Jens har et stort musisk talent, men det er ikke uden problemer at dyrke dette talent, da faderen mener han skal lave noget fornuftigt. Fanget mellem barndomshjemmets forventninger og kaldet fra kunsten, må Jens tage en drastisk beslutning.
Hendes Hævn. En tidligere filmstjerne sættes i forbindelse med en række tyverier, men er det hende? Og i så fald: hvordan gjorde hun det?
I den evige Sne. En kvinde findes myrdet og manden er forsvundet og har efterladt et brev med en tilståelse og en besked om at han har taget sit eget liv. Sagen henlægges, men har han nu myrdet kvinden og taget sit eget liv?
Katja. Der er blevet taget penge af kasse hos Jacob & Jacob, og kasserersken sætter sig for at afsløre tyven.
Brevene. En forbyttet pakke med breve udløser en hektisk jagt, og en potentiel politisk krise.Forfatter: Tora Randal
Udgivelsesår: 2021 (1. udgave)
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-94278-06-5 (pdf)
978-87-94278-07-2 (ePub)
Sideantal: 121
Pris: kr. 25,00


Download læseprøve her: