Pilgaard Publishing

Manden der tænkte Ting
Manden der tænkte Ting (1938) af Valdemar Holst På hospitalet i Rue Sct. Antoine i Paris indlægges en patient ved navn Boutard med dårlige nerver. Der er imidlertid noget underligt ved patienten. Cigarer dukker op på hans værelse, selvom de er strengt forbudte, og ingen kan sige hvordan de er havnet der, og pludselig er patienten forsvundet.

Boutard har en hemmelig kraft. Han kan skabe fysiske ting med tankens kraft, men det er anstrengende og han har brug for at Dr. Francis på hospitalet foretager en operation på hans hjerne, så anstrengelserne, og dermed begrænsningerne, forsvinder. Dr. Francis nægter at gøre dette, og som pression for at få han til at foretage operationen, frembinger Boutard nu en kopi af Dr. Francis, der dukker op når den rigtige Dr. Francis er borte, og langsomt men sikkert overtager rollen som den rigtige Dr. Francis som alle kender og respekterer.

Et psykologisk drama om tabt identitet, social deroute og en mands kamp for at overleve i en verden der bliver mere og mere absurd.Forfatter: Valdemar Holst
Udgivelsesår: 2023 (1. udgave: 1938)
Originalsprog: Dansk
ISBN: 978-87-94278-56-0 (pdf)
978-87-94278-57-7 (ePub)
Sideantal: 144 (pdf)
Pris: kr. 25,00 (eBog)
Download læseprøve her:


Reviews:
- Goodreads rating og anmeldelser